• Datum: Donderdag 19 Maart 2020

  • Locatie: Witte de Withstraat 63 - 3012 BN Rotterdam

  • Tijd: 19:00 uur / 21:00 uur
     

  • Entree: VRIJ (reserveren verplicht

  • Beperkt aantal plaatsen

In de greep van het klimaat, met Marijn Poels

19 maart van 19:00 tot 21:00 uur organiseert documentairemaker Marijn Poels een exclusieve meet & greet in Rotterdam [ https://nieuwrotterdamscafe.nl/ ] waarin hij in gesprek gaat met volgers en geïnteresseerde onder de titel "In de greep van het klimaat".

Poels produceerde twee jaar geleden de sceptische klimaat-documentaire The Uncertainty Has Settled, en zorgde in Nederland, Duitsland en België voor de nodige controverse. De film was het eerste deel van zijn geplande trilogie. Het tweede deel, Paradogma, kwam vorig jaar uit waarin Poels zich afvraagt waarom kritische geluiden worden gedemoniseerd en verketterd. De in Oost Duitsland wonende Nederlander werkt momenteel aan zijn derde deel “ Return To Eden”

19 maart praat Poels over zijn werk als onafhankelijk filmmaker en gaat met de aanwezigen in gesprek. Over welk effect het klimaat beleid heeft op het Nederlands bedrijfsleven, de journalistiek maar ook in de sociale context. Wat het betekend voor onze democratie als het andere kritische geluid wordt weggezet als slecht of immoreel. 

 
Reservering 19 maart

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Ik interesseer mij voor:

Ik ben 100% onafhankelijk en Fan-Funded. Ik ben documentairemaker sinds 2008. Bewust van, maar zoekende buiten, het mainstream narratief. Omdat buiten de grenzen van het politiek correct denken de meeste oplossingen liggen. Mezelf en mijn publiek laten nadenken, dat doet pijn maar is de enige manier om verder te komen dan je eigen bubbel. Steun mij in het blijven produceren van onafhankelijke documentaires via BACKME PATREON of wordt stille vennoot