top of page
PRIMORDIAL-PR-Screen.jpg
GoFundMe-Logowhite.jpg
360_F_97427716_alRcbPhS0MRkUKDZr2GQnevEqH2jw05M.jpg
vlag-nederland.jpg
THE PRIMORDIAL CODE is een nieuwe inspirerende documentaire film van Marijn Poels. De film legt bloot hoe de mensheid geleidelijk is afgegleden in een systeem van gehoorzaamheid en laat zien hoe we daar weer uit komen. Het wordt tijd dat wij mensen onze kracht hervinden en onze oercode weer activeren.

ONLINE RELEASE ON RUMBLE: SEPTEMBER 2023 
subscribe.jpg

Ruim twee uur lang biedt het verhaal fascinerende inzichten in vergeten kennis en verhalen uit het verleden die ons laten zien wie we ooit waren. Wat onze krachten, vertrouwen en energieën waren. Het menselijk potentieel was enorm en van onvoorstelbare omvang. Maar we hebben ons laten afleiden van onze oorspronkelijke code en haar kracht. Totdat we onze eigenlijke menselijkheid hebben ingeruild voor een niet-natuurlijke onderdanigheid. We hebben onszelf ondergeschikt gemaakt aan de wil van de macht zonder het te beseffen.

 

Maar er is een uitweg - en die is gemakkelijker dan we denken. PRIMORDIALE CODE gaat niet over dingen geloven of niet geloven. Het is veel meer dan dat, het gaat over waarnemen en accepteren wat je ziet en voelt: Marijn Poels observeert, neemt waar en raakt persoonlijk betrokken bij het experiment. In zijn eigen tuin en uiteindelijk in zichzelf.

 

Een verhaal dat door de elites verborgen wordt gehouden omdat het het corrupte systeem zou kunnen ontmaskeren en mensen weer vrij zou kunnen maken. Er is dus hoop, dat is zeker! Te allen tijde, zelfs als de wereld duister wordt, zijn we sterk genoeg om te overleven - als we weer toegang krijgen tot onze oorspronkelijke code en onze eigenlijke menselijkheid weer reactiveren.

Still-France01.jpg

In The Primordial Code praat Marijn met wetenschappers, deskundigen en grote denkers over de hele wereld. Zij nemen ons mee op een verbijsterende reis die de manier waarop we dingen zien voor altijd zal veranderen.

 

Binnenkort in september 2023 te zien op Rumble

Still-Sardinia01.jpg

De productie werd voorgefinancierd door Marijn Poels zelf. Veel mensen werkten eraan mee, sommigen gratis of tegen een kleine vergoeding. Voor de voltooiing van de film en een realistische vergoeding van Marijn's team zijn we nu op zoek naar definitieve steun.

 

Help ons deze kennis zo breed mogelijk onder de aandacht te brengen en voor iedereen toegankelijk te maken. Iedereen moet deze film vrij kunnen zien - in verschillende talen, op alle plaatsen van de wereld. Een week na de online release zal de film in hoge kwaliteit in meerdere talen te downloaden zijn. Hij kan dan gratis gebruikt worden voor zowel openbare als privé vertoningen.

 

De première is gepland voor september 2023.

 

Elke steun of donatie is belangrijk - of het nu 20 euro, 200 euro of 2000 euro is. Het ligt in onze eigen handen, en dus ook in die van jou, welke impact deze film zal maken.

 

Je kunt ons ook op andere manieren helpen om de film zichtbaar te maken.

 

  • - Plan je een vertoning in je huiskamer of in je clubhuis met vrienden en bekenden? Laat ons weten waar en wanneer. De film is vrij beschikbaar

 

  • - Heb je een bioscoop of ken je iemand die de film zou kunnen vertonen? Dan kun je de film gratis downloaden en als 2K-bioscoopversie gebruiken. Organiseer je eigen filmevenement zonder kosten of rechten te betalen. Het is allemaal geregeld!

 

  • - Ben je blogger, communicator, leraar, journalist enz. en wil je de film vooraf zien? Neem gerust contact met ons op vanaf augustus.

 

  • - Heb je nog meer ideeën die ons kunnen helpen? We ontvangen graag suggesties.

 

  • -Je kunt de trailer met ingesloten Duitse, Nederlandse of Engelse ondertiteling downloaden en opnieuw delen op je eigen sociale twitter/you-tube/Facebook account

 

Heb je meer vragen, tips of ideeën neem dan contact met me op: film [@] marijnpoels.com

 

Wil je ons direct steunen? Dat kan hier: DIRECT STEUNEN

Wij accepteren geen staatssteun om onafhankelijk te blijven

BACKME-SQUARE.jpg

BACK ME

18-11-2021

Een onafhankelijk platform for content creators 

GOFUNDME.jpg

GO FUND ME

18-11-2021

Crowd-funding platform for content creators (Duits)

P.jpg

PAY PAL

18-11-2021

Doneer eenmalig of maandelijks

...Stuur je donatie direct naar: Marijn Poels / onder vermelding van "Primordial Donatie" IBANCODE NL 79 RABO 0148 8009 98 (Rabobank NL) 

Bitcoin-btc-Logo.png
bc1qv04e6t2yc60e2hwquz7m9swaap09xqpwq5q6ej
Anchor 1
DONATE

FREE AND INDEPENDENT FOR YOU !!
JUST SOME POPCORN AND YOU'RE GOOD TO GO!

TUHSPoster.jpg
GDHDM-DVDCover.jpg
B1-5-PD-POSTER.jpg
RTEPOSTEROFF.jpg
poster A3 HEADWINDsmall.jpg
Poxy-Poster B FORMAT.jpg
FREE FILMS
youtube_icon.png

SUBSCRIBE HERE AND DON'T MISS YOU TUBE STUFF

A PROVOKING CONVERSATION WITH...

bottom of page