top of page

PANDAMNED - DOKUMENTARNI FILM

IZBERITE PODNAPISE S KLIKOM NA ZGORNJI GUMB "CC".

V zadnjih dveh letih je svetovno prebivalstvo začaral koronavirus. Vzpostavljeni so bili izredni režimi, ukinjene so bile državljanske svoboščine, vzpostavljeni so bili programi nadzora in uveden je bil svetovni program cepljenja brez primere.

Ali ravnamo pravilno ali smo sklenili dogovor s hudičem v zameno za ugodnosti? S kritičnimi glasovi z različnih strokovnih področij je PANDAMNED prvič poskušal prikazati celotno sliko in osvetliti temo. Postal je neusmiljen popis našega časa, ki bi ga globalne organizacije, vlade in velika tehnološka podjetja najraje preprečili.
Dokumentarist Marijn Poels gledalca popelje na poučno potovanje po nastajajočem absurdnem svetu "nove normalnosti" in kako jo lahko še vedno preprečimo.

PRENOS IN TISKANJE FILMSKIH PLAKATOV IN VIDEOPOSNETKOV
Poxy-Poster B FORMAT.jpg
VIDEOSTILLS DOWNLOAD.jpg

Ta film je namenjen vam in ga podpirate vsi. Ali nameravate organizirati svoj zasebni/javni filmski večer? V kinodvorani, na dvorišču, v gozdu ali na občinskem žaru? Preprosto to storite! Napišite nam kratko prošnjo, da bi dobili povezavo za prenos. Poslali vam bomo film v visoki kakovosti, brezplačno in brez kakršnih koli pravic

Anchor 2
Pišite nam

send

BACKME-SQUARE.jpg

BACK ME

18-11-2021

Neodvisna platforma za ustvarjalce vsebin, kjer lahko prispevate enkratno donacijo ali postanete mesečni podpornik (nizozemščina/Belgija)

GOFUNDME.jpg

FUND ME

18-11-2021

Uradna stran za množično financiranje filma PANDAMNED, objavljena samo v nemščini.

P.jpg

PAY PAL

18-11-2021

Enkratna ali redna donacija v mednarodni valuti

... ali pa svojo donacijo prenesite neposredno na račun:  Marijn Poels / z opisom "Pandamned" IBANCODE NL 79 RABO 0148 8009 98 (Rabobank NL) 

Bitcoin-btc-Logo.png
bc1qv04e6t2yc60e2hwquz7m9swaap09xqpwq5q6ej

VEČ BREZPLAČNIH FILMOV

poster HEADWIND.jpg
TUHSPoster.jpg
B1-5-PD-POSTER.jpg
poster A3.jpg
bottom of page