top of page

PANDAMNED - DOCUMENTAIRE

KIES NEDERLANDSE ONDERTITELS  DOOR OP DE "CC" KNOP HIERBOVEN TE KLIKKEN

De afgelopen twee jaar was de wereldbevolking in de ban van het coronavirus. Er zijn noodregimes ingesteld, burgerlijke vrijheden ontmanteld, bewakingsprogramma's geïnstalleerd en een ongekend wereldwijd vaccinatieprogramma uitgerold.

Hebben we het juiste gedaan, of hebben we onbewust een deal met de duivel gesloten in ruil voor een voordeel? Door middel van kritische stemmen uit verschillende vakgebieden probeert PANDAMNED een totaalbeeld te schetsen en licht te schijnen op de duisternis. Een meedogenloze inventarisatie van onze tijd, die wereldomspannende organisaties, regeringen en grote tech-bedrijven liever hadden willen voorkomen.

Documentairemaker Marijn Poels neemt de kijker mee op een verhelderende reis door de opkomende absurde wereld van het "Nieuwe Normaal" en hoe we die nog kunnen voorkomen.

DOWNLOAD AND PRINT FILMPOSTER-VIDEOSTILLS
Poxy-Poster B FORMAT.jpg
VIDEOSTILLS DOWNLOAD.jpg

Deze film is voor jou en van jou. Ben je van plan je eigen privé/publieke filmavond te organiseren? In een bioscoop, in je achtertuin, in het bos, of bij de buurtbarbecue? Doe het gewoon! Schrijf ons een kort verzoek om je vervolgens de download link te kunnen sturen. We sturen je de film in hoge kwaliteit, gratis en zonder rechten. ACTIE START NA 20 MEI 2022

Anchor 2
SCHRIJF ONS

send

BACKME-SQUARE.jpg

BACK ME

18-11-2021

An independent platform for content creators where you can make a one-time donation or become a monthly supporter (Dutch/Belgium)

GOFUNDME.jpg

FUND ME

18-11-2021

The official crowdfunding page for PANDAMNED, published in German only.

P.jpg

PAY PAL

18-11-2021

Donate once or regularly in international currency

...of stuur je donatie direct naar bank account:  Marijn Poels, met omschrijving "Pandamned" IBANCODE NL 79 RABO 0148 8009 98 (Rabobank NL) 

Bitcoin-btc-Logo.png
bc1qv04e6t2yc60e2hwquz7m9swaap09xqpwq5q6ej

MEER VRIJE FILMS

poster HEADWIND.jpg
TUHSPoster.jpg
B1-5-PD-POSTER.jpg
poster A3.jpg
bottom of page