top of page
Hunnenbed_2.2.1.jpg
Steun ons in het realiseren van deze documentaire door de muren van de censuur

Een nieuwe onthullende documentaire, THE PRIMORDIAL CODE (werktitel) over hoe de mensheid is afgegleden in het gehoorzaamheidsformat en hoe we daar uit komen. Een hoopvol en tot nadenken stemmend perspectief over wie we werkelijk zijn. Hoe we in de loop der tijd van veerkrachtige en sterke mensen zijn afgegleden naar afhankelijke angstige wezens.  Online release: maart 2023 op Rumble – Een verzoek voor support
subscribe.jpg

Een gedurfde reis naar enkele weggestopte verhalen uit het verleden, die ons echter laten zien wie we ooit waren. Wat onze kracht, trots en energie was en hoe we de menselijke natuur verkruimelden tot een bijna synthetische gehoorzame kudde onder de controle van winstmakers, zonder het te beseffen!

Wij zijn natuur, we functioneren en genezen op dezelfde manier en we waren ooit zo adaptief als een boom.

 

Maar we zijn het vergeten en nu zitten we in de problemen. We hebben ons door een periode van onredelijke maatregelen laten dirigeren die ons economische en sociale leven volledig hebben ontwricht. Klimaat en Corona waren de motoren van de huidige ondergang.

De elite begonnen een oorlog waarin het Westen zich afsloot van goedkope energie waarmee alles in een genadeloos tempo zal afbrokkelen. En daar staan we dan. Realiserend dat we onszelf en ons leven zo afhankelijk hebben gemaakt dat we verplicht zijn met het systeem mee te vallen. Te veel zijn geleidelijk afgegleden in dit gehoorzaamheidsformaat.

We stelden niet meer de juiste vragen meer aan de politieke richting en hebben ons volledig kneedbaar laten maken door het systeem.

Hunnenbed_2.2.2_1.2_edited.jpg

Een groot nadeel van ons mensen, vergeleken met een boom, is dat we benen hebben om weg te rennen voor gevaar. Dat we ons angst en een slecht geweten kunnen laten aanpraten, waardoor dat specifieke aanpassing gen onbewust door de hoge heren uit ons DNA kan worden gemanipuleerd.

Deze genen dragen een belangrijke geschiedenis die bewust en direct is uitgeschakeld. Maar we kunnen het weer wakker maken en ons in staat stellen de macht over onszelf weer terug te krijgen. En nog veel belangrijker, We kunnen onze geest voorbereiden op een positieve kijk in de donkerste tijden die komen gaan. Maar dan moeten we wel klaar zijn voor een nieuw avontuur en onze algemeen aanvaarde geschiedenis op zijn kop durven te zetten.THE PRIMORDIAL CODE is een tot nadenken stemmend, hoopvol en controversieel verhaal. Een perspectief dat het corrupte systeem overbodig maakt en mensen weer vrij.

Zelfs in de donkerste periode van de mensheid is er hoop! Het staat in de stenen geschreven. Dat wanneer de wereld donker wordt, we sterk genoeg zijn om er zelf doorheen te komen.... Als we onze oer-code terugvinden, en de mensheid weer activeren!

Help ons deze oproep zo veel mogelijk te verspreiden. Iedereen moet dit verhaal gratis kunnen zien, in verschillende talen, in alle plaatsen van de wereld.

 

De première is gepland voor maart 2023.

Elk bedrag is belangrijk, of het nu 20 euro, 200 euro of 2000 euro is. Jij bepaalt mee welke golven deze film zal maken.

'Als je ons steunt, kunnen we je mogelijkheden bieden om zelf na te denken'

Niet iedereen kan doneren. Het is een moeilijke periode. Geen probleem. Deel in ieder geval dit bericht met ons. Ook dit is een enorme steun. Bedankt dat je bij ons bent!
 

Cheers, Marijn

"We accepteren geen reguliere fondsen of overheidssubsidies om onafhankelijk te blijven."

BACKME-SQUARE.jpg

BACK ME

18-11-2021

Een onafhankelijk platform voor content creators waar je eenmalig kunt doneren of maandelijks backer kunt worden. (Dutch/Belgium)

PAT.jpg

PATREON

18-11-2021

Een onafhankelijk platform waar je eenmalig kunt doneren of maandelijks beschermheer kunt worden (Internationaal) 

P.jpg

PAY PAL

18-11-2021

Doneer eenmalig of periodiek in internationale valuta

...of maak je donatie direct over op rekening: Marijn Poels / onder vermelding van "PRIMORDIAL" IBANCODE NL 79 RABO 0148 8009 98 (Rabobank NL) 

Bitcoin-btc-Logo.png
bc1qv04e6t2yc60e2hwquz7m9swaap09xqpwq5q6ej
DONATE

GRATIS EN ONAFHANKELIJK VOOR JOU !!!
SLECHTS WAT POPCORN EN INTERNET

TUHSPoster.jpg
GDHDM-DVDCover.jpg
B1-5-PD-POSTER.jpg
RTEPOSTEROFF.jpg
poster A3 HEADWINDsmall.jpg
Poxy-Poster B FORMAT.jpg
FREE FILMS
youtube_icon.png

SUBSCRIBE HERE AND DON'T MISS YOU TUBE STUFF

EEN PRIKKELEND GESPREK MET...

bottom of page