top of page

Klimaatbeleid; Een collectieve religieuze hypnose


OPINIE - Het Nederlands klimaatbeleid lijkt op een Voodoo ritueel, ingezet om ons te verlossen van onze schulden. Een schuldcomplex gecreëerd door westerse medicijnmannen en lobbyisten. Gemoraliseerd door hun stenografen en politici. Het fundament van het beleid is drijfzand. Een dikke morele mistlaag heeft het volk verblindt, verstijfd en gemuilkorfd. De mensheid gaat er aan, zal verzuipen of verschroeien. Mits we betalen voor onze zonde. Het is een collectieve religieuze hypnose waarin we zelfs onze laatste stuiver voor af moeten geven. Om het klimaat te redden, de mensheid mag bloeden. De magie blijft uit… Het klimaat negeert het ritueel. Armoede en boosheid zullen achterblijven. Woede en haat vermengt zich met onmacht. De medicijnmannen zijn er plots niet meer. Met de wind verdwenen… Wat is ons overkomen?

bottom of page