On the Road for The Primordial Code


Beste volgers


Even een snelle update om jullie te laten weten dat ik fulltime onderweg ben met mijn geweldige team. Op zoek naar het verhaal waarnaar we op zoek zijn in de komende film "The Primordial Code".


Allereerst nogmaals grote dank voor de massale steun die ik ontvang. Blijf me alsjeblieft steunen, jullie zijn zo waardevol voor me en ik doe mijn uiterste best om die waarde terug te kunnen geven in de vorm van een filmische provocerende documentaire.


Onze eerste reis is een feit en we hebben weggestopte [ LEES: onderdrukte] maar plausibele theorieën en feiten gevonden voor de camera. En dat alles te midden van een ongekend surrealistische omgeving. We zijn begonnen met een duidelijke focus met een eerste aanknopingspunt en hebben ons van daaruit naar de waarheid laten leiden. En als we eerlijk blijven tegenover onszelf en anderen dan kunnen er alleen maar mooie verhalen ontstaan. Ja, het belangrijkste punt voor mij is natuurlijk om alle vormen van politiek en mogelijke persoonlijke belangen te vermijden op weg naar onze oercode.


Ons verhaal "The Primordial Code" zal op zoek gaan naar de oercode van ons mensen, waarin mensen weer de mogelijkheden zien om terug te gaan naar oeroude wijsheid die we ooit gebruikten, maar verloren zijn gegaan in de tand des tijds. Wijsheid die we vooral nu meer dan ooit nodig hebben.


Geef me alsjeblieft je mening over welke oerwijsheden er volgens jou verloren zijn gegaan. Waar vinden we ze nog en hoe kunnen we ze terugbrengen naar deze tijd?


Ik lees graag jullie gedachten en meningen, die ik uiterst serieus neem! Hartelijks, Marijn Support mij en lees meer over de verschillende manieren: https://www.marijnpoels.com/calltosupport